Wie is Chris Hoesen

Geboren in de late jaren 60. Als kind was ik al verzot op muziek en radio. Op de radio/pickup van mijn opa draaide ik mijn eerste plaatjes. Daarna was het altijd radiootje spelen en plaatjes draaien op mijn kamer met mijn ouders als enige luisteraars.

Op de radio was Lex Harding mijn grote held. Uren zat ik klaar om zijn programma's op te nemen. Later kwamen daar Jeroen van Inkel, Stefan Stasse en met name Rob Stenders bij.

Zelf ben ik in 2010 pas echt radio gaan maken. Ik was al wel eens eerder gevraagd maar had nooit de durf om het daadwerkelijk te doen.

Ik heb voor diverse lokale omroepen (Midland FM, Valleiradio.nl en Regio90) en internetstations (Laser Radio, KX Red Hot, Ice Radio en Extra Gold) programma's gemaakt. Ook heb ik enkele jaren de Snob 2000 mee mogen presenteren! Daarnaast heb ik enkele jaren redactiewerk verricht voor het programma FreakOlympics van Rob Stenders.

Tot op heden heb ik mijn wekelijkse radioprogramma op 90FM. Iedere woensdagavond ben ik van 20:00 tot 22:00 uur te horen in GEWOON CHRIS. Ik ben in het dagelijks leven begeleider van mensen met een verstandelijke handicap. Met mijn clienten maak ik ook wekelijks het radio programma Luisteris, dit is iedere donderdagmiddag van 13:00 tot 14:00 uur te beluisteren op 90FM. Een groot feest!

Vanaf januari 2022 ben ik om de twee weken te horen met het programma onderdeel De Muziekvrienden in het programma HIT STORY van Henry Valk op Radio Extra Gold. Hierin doe ik steeds een Top3 van the American Top40 uit de periode 1970 t/m 1988!

En dan mag ik nu, vanaf 4 juli 2022, weer programma's gaan maken op Radio Extra Gold. En heb daar erg veel zin in. Ik ben dan iedere maandag, dinsdag en woensdagavond van 20:00 tot 21:00 uur te horen met het programma MUSICFREAKS.

Meer info over mijn radioavonturen kun je vinden op mijn website www.gewoonchris.nl

E-mail: